Kinderdagverblijf Kanjers (3+groep)

Elke dinsdag en donderdag in De Dorendal

 

De grote stap naar de basisschool komt eraan!

Straks wordt uw kind kleuter en zal onder andere gaan meedoen aan het kringgesprek, spelen met anderen op een groot plein en zijn plekje moeten verwerven in de groep. Bij deze grote stap is het belangrijk uw kind te helpen voldoende vaardigheden te ontwikkelen.

 

Stapsgewijs wennen aan de basisschool

Het complete programma van Kanjers is een stapsgewijs wennen aan de basisschool specifiek afgestemd op uw kind. Kanjers biedt opvang in een gezellig ingericht lokaal van De Dorendal. Daardoor went uw kind al aan de sfeer in de school. Uw kind speelt samen met een kleine groep leeftijdsgenoten buiten op het kleuterplein of binnen met ontwikkelingsmateriaal. Onze professionele medewerkers zijn erin geschoold om de ontwikkeling van taal en motoriek te ondersteunen. Hun handelen en keuzes zijn voortdurend erop gericht om uw kind verder te helpen te groeien in spraak, kennis en beweging.


Ook als uw kind niet eerder naar een kinderdagopvang is geweest, is Kanjers geschikt als voorbereidingsjaar. Bij Kanjers helpen wij graag de grote stap naar de basisschool zo makkelijk mogelijk te laten maken.

 

Halen en brengen afgestemd op uw agenda

Omdat u uw agenda afstemt op de schooltijden, kunt u bij Kanjers kiezen voor een 40-weken-opvangcontract op dinsdag en of donderdag van 8:30 uur tot 14:00 uur. Opvang in de ochtend of middag of beide is ook mogelijk. Naast dit contract kunt u ook kiezen voor een 40-weken contract, een 48-weken of 52-weken contract met opvang van 8:30 tot 18:30 uur.

 

Meer informatie op www.despeelboerderij.nl of 0317 351 325

 


 

 

'Een verstandige vraag is de helft van de wijsheid'

Neem gerust contact met ons op